Габриел Бириш

Габриел Бириш

Директор на Ready Nation Romania

Габриел Бириш е учредител и съдружник в Biriş Goran и е известен като един от водещите данъчни експерти в Румъния. Габриел има повече от 21 години опит в областта на данъчното право като като консултант на клиенти по сложни данъчни спорове, както и въпроси, свързани с данъчното съответствие и структуриране. Габриел Бириш е добре известен…

Габриел Бириш е учредител и съдружник в Biriş Goran и е известен като един от водещите данъчни експерти в Румъния. Габриел има повече от 21 години опит в областта на данъчното право като като консултант на клиенти по сложни данъчни спорове, както и въпроси, свързани с данъчното съответствие и структуриране. Габриел Бириш е добре известен в румънските медии като неуморен застъпник на провеждането на смислена данъчна реформа, която да спомогне за изграждане на по-благоприятна бизнес среда в страната, както назначаването му за държавен секретар в Министерството на финансите в Румъния за периода 2015- 2016 е признание за неговите усилия.

Като директор на Ready Nation Romania, Габриел неуморно защитава интересите на румънските деца. Мисията на организацията е да насърчава приемането на публични политики и иновативни решения от страна на бизнес общността и правителството, които да увеличат инвестициите в областта на ранното детско образование, чието повишено качество ще доведе увеличаване на броя и повишаване на квалификацията на работната сила.