Милена Димитрова

Милена Димитрова

Проектен мениджър Уча.се

Милена е проектен мениджър в екипа на образователния сайт Уча.се. Участник е в първият випуск учители по програма “Заедно в час” в периода 2011 – 2013 г. В този период преподава в 144 СУ “Народни будители” – гр. София. След завършване на програмата посвещава 5 години от професионалния си път на екипа на фондация “Заедно…

Милена е проектен мениджър в екипа на образователния сайт Уча.се. Участник е в първият випуск учители по програма “Заедно в час” в периода 2011 – 2013 г. В този период преподава в 144 СУ “Народни будители” – гр. София. След завършване на програмата посвещава 5 години от професионалния си път на екипа на фондация “Заедно в час”, където първоначално подкрепя действащите учители, а след това отговаря за цялостното им обучение от влизането в програмата до края на двете години.

През 2016 г. заедно с още двама възпитаници на програма “Заедно в час” основава фондация “Старт Академия София”. Целта на фондацията е да подкрепя ученици от квартал “Факултета” в град София, които са в риск от отпадане или вече отпаднали от училище. Две поредни години “Старт Академия София” провежда триседмична лятна академия в квартала, като работи с 60 деца.