Иван Михайлов

Иван Михайлов

Директор на българския инженерен център на Вистеон

В качестовото си на директор на развойния център на Вистеон в София, Иван Михайлов ръководи операциите на фирмата, като отговаря и за нейното развитие до най-големия инженерен център на Вистеон в света. Също така е председател на Управителния съвет на Автомобилен Клъстер България, участва в редица настоятелства на университети и професионални училища. Иван Михайлов има…

В качестовото си на директор на развойния център на Вистеон в София, Иван Михайлов ръководи операциите на фирмата, като отговаря и за нейното развитие до най-големия инженерен център на Вистеон в света. Също така е председател на Управителния съвет на Автомобилен Клъстер България, участва в редица настоятелства на университети и професионални училища.

Иван Михайлов има над 15 години опит в ИТ сферата, телекомуникациите, ютилити компании и автомобилната индустрия. Притежава магистърска степен по технологична комерсиализация от Университета на Тексас в Остин – САЩ, магистърска степен по управление от Софийски университет и магистърска степен по компютърни системи от Технически университет – София.